SPAD #5TahunLPT #SPAD Pertandingan Instagram SPAD- Perbagai Hadiah Menarik Menanti anda


Oleh rmf

Instagram yang tidak asing lagi dikalangan pemain media social mungkin akan bertuah dihari Pameran Transformasi Pengangkutan Awam Darat yang akan berlangsung pada 17 Oktober 2016 ini, yang bermula jam 9 pagi hingga 6 petang  di KL Convention Centre.

Sempena dengan Pameran Transformasi Pengangkutan Awam Darat, SPAD telah mengadakan pertandingan Instagram  untuk para pemain media , Instagram yang berkaitan dengan diri sendiri bersama perkhidmatan Pengangkutan awam darat di Malaysia.

Difahamkan pelbagai hadiah yang ditawarkan kepada pemenang Instagram yang bertuah dan memaparkan suasana yang terbaik dan menarih didalam berkongsi pengalaman bersama pelbagai pengangkutan awam di Malaysia.

Diantara hadian hadiah menarik yang telah di sediakan untuk pertandingan ini antara nya Hadiah ekslusif jam tangan TimeTraveller beserta cip Touch ‘n Go utk dimenangi!

Bagaimana untuk menyertainya, anda hanya perlu sekali muat naik gambar atau video diri anda bersama pengangkutan awam darat ke akaun Instagram anda sekarang!

Sambil itu letak kan kapsyen yang menarik dengan tag akaun instagram SPAD #5TahunLPT #SPAD

Sambil itu SPAD berharap peserta boleh tolong juga LIKE & tag siapa2 kenalan atau kawan  yang selalu mengunakan  pengangkutan awam darat.

Ini supaya kawan dan kenalan  juga dapat berpeluang untuk  menangi hadiah yang disediakan,

Contoh contoh gambar boleh didapati pada FB Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat di sini

https://www.facebook.com/SPAD.my/?hc_ref=SEARCH&fref=nf

Peraduan #5TahunLPT Instagram ini akan tamat pada 10 Oktober , tetapi SPAD pada waktu yang sama mengadakan pameran percuma pada 17 Oktober , maka sudi sudi lah datang memeriahkan acara ini.

Segera lah masuk dan memeriahkan pertandingan mudah menang ini.

 

Advertisements
Image | This entry was posted in SPAD #5TahunLPT #SPAD Pertandingan Instagram SPAD- Perbagai Hadiah Menarik Menanti anda and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s