Kekejaman, Penipuan, Penindasan DAP- Apakah Melayu  Tidak Serik lagi Setelah Hilang Sebuah Negeri?


Oleh rmf

Satu ketika dahulu, i orang-orang Melayu seakan dibuai persona oleh gerakan DAP bila mereka begitu terbuka memberi peluang kepada pemimpin DAP yang disanjung bila bersongkok,berkopiah malah memberikan ruang kepada pemimpin-pemimpin Cina untuk turut serta memasuki masjid hingga ke ruang mimbar bagi memberikan tazkirah.

Kebodohan orang-orang Melayu sedang diperalatkan oleh Cina-Cina DAP ini, Cina DAP mengambil peluang yang diberikan oleh sebilangan Melayu yang mana melihat sumbangan dalam bentuk kewangan yang diberikan oleh DAP adalah satu anugerah yang tiada tandingnya.

Mereka terus melupakan apa yang selama ini mereka kecapi melalui pelbagai bantuan kerajaan sejak lahirnya kerajaan mengambil berat prihal rakyatnya. Bukan itu sahaja sebilangan Melayu ini juga sanggup memburukkan kerajaan hanya kerana sumbangan RM50.00.

Kita tidak menduga semudah itu orang-orang Melayu lupa sejarah DAP,Kita juga tidak menduga semudah itu  Melayu ini bersekongkol dengan sebauh parti yang berfahaman komunis, dimana satu ketika dahulu , kita orang Melayu sanggup bergadai nyawa untuk mewlepaskan cengkaman komunis.

Hari ini Melayu yang lupa sejarah ini terus mengangongkan fahaman sosialis  dan menolak kepimpinan yang mana selama ini membantu  mereka. Nilai RM50 itu sudah cukup untuk mereka lupa bahawa Malaysia ini pernah dizalimi oleh puak chauvanis ini.

Amat murah harga yang diterima oleh  sebilangan Melayu ini dan seterusnya meyerahkan tanah tumpah ini kepada fahaman komunis . Mereka juga  lupa konsep Malaysia Malaysian yang DAP perjuangkan dari dulu,kini dan selamanya dan kita tidak menduga sama sekali betapa begitu mudahnya orang-orang Melayu ditipu dan diperdaya oleh DAP.

Paling meyedihkan , DAP menggunakan  sejarah Khalifah-Khalifah Islam yang dididoikan oleh DAP kononnya itu teras pentadbiran mereka, Maka Melayu ini tersungkut taksub sehingga melebelkan bahawa ini lah pemerintahan yang mereka cari selama ini.

Selang berapa lama pemerintahan DAP, Kini Melayu yang selama ini  sanggup berhitam legam dijalan raya hanya kerana  memperjuangkan dasar DAP, menanggis apabila taring yang selama ini disimpan oleh DAP  mula mencakar dan merobek  kewarasan .

Tanah , tumah dan punca pencarian dihapuskan demi memperluaskan kuasa komunis di  Tanah  Pulau. Kini tiada apa yang prerlu ditangisi  lagi.

UBAH bukan semudah yang diucapkan, tergadainya tanah Pulau kepada fahaman komunis  hanya kerana  kebodohan sebilangan Melayu yang mana selama ini menafikan nikmat dan rahmat kehidupan yang  dikecapi.

Nama-nama Melayu yang ada dalam DAP adalah melayu yang terlalu kecil jiwanya,yang mudah disogok dengan wang ringgit dan jawatan sedangkan tugasmereka hanyalah memecahbelahkan melayu untuk memudahkan mereka bertapak dan bila terlaksana cita-cita jahat DAP ini, anak-anak melayu yang bangga bertuankan DAP hanya akan kekal sebagai kain basahan semata-mata.

Tanah tanah yang dicuri dengan cara terancang sedang berlaku di Pulau,  Pemaustatin kini sudah mendapat kerakyatan tetap, semua ini adalah bertujuan untuk mengukuhkan kedudukan agar Pulau tetap berada didalam gengaman sehingga  majoriti Melayu hilang dan megecil.

Dimasa ini , kita  bertanya , dimanakah  ayat” Jika tidak adil pemerintahan DAP nanti , kita ubah lagi” – Ini politik orang bodoh yang mengatakan demikian. Strategi politik berjalan setiap hari. Yang hilang , untuk kembali akan memakan masa ratusan tahun.

Melayu menyanjungi DAP yang kononnya mereka lihat semakin dekat dengan Islam namun tanpa mereka sedar DAP sedang membutakan segala mata hati orang-orang Melayu kononnya untuk mereka dilihat lebih baik dari UMNO ataupun PAS sedangkan pada hakikatnya pada setiap masa dan ketika DAP secara perlahan-lahan sedang merobohkan benteng iman orang-orang Melayu.

Sedar lah bahawa tiada dalam sejarah politik Malaysia yang mana menunjukkan bahawa DAP adalah serbuah parti yang  terlalu toleransi dalam  menjalankan kehidupan berbilang kaum. Penipuan, Skandal dan  melanggar undang2 itu adalah  diantara tingkah laku mereka.

Mereka ini tidak mempedulikan sesiapa sahaja mahu pun perundangan. Apa sahaja yang menghalang  sudah pastinya akan ditentang dengan apa cara sekali pun. Setiap kesalahan yang mereka lakukan , sedaya upaya mereka akan  menuding jari kepada satu isu yang lain agar  kesalahan mereka dilupakan.

Dan Ingatlah wahai rakyat Malaysia tidak kira apa juga ras bangsa dan agama, Kita hanya ada Malaysia, DAP bukan pilihan untuk menjamin satu pemerintahan yang adil dan saksama. DAP adalah golongan perkauman, penindas, zalim serta sanggup lakukan apa sahaja demi untuk mencapai cita cita mereka.

.

Advertisements
Image | This entry was posted in Penindasan DAP- Apakah Melayu  Tidak Serik lagi Setelah Hilang Sebuah Negeri? and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s