KM Sarawak Lindungi Rakyat Dari DAP Parti “Orang Jahat, Zalim, Penindas serta Bermulut Jahat” Masuk Sarawak


Oleh rmf

Sebutkan kepada kita , siapa yang  suka kepada “Orang Jahat , Penindas Dan Zalim”serta ”Mulut Jahat” dan  suka menabur fitnah dan melakukan kezaliman serta penindasan terhadap bangsa lain.”Orang Jahat” selalunya mendapat perhatian dari  mana mana pihak untuk  tidak berkawan dengan mereka.

DAP harus sedar bahawa rakyat Malaysia keseluruhannya sudah melebelkan DAP sebagai sebuah parti “Orang Jahat. Penindas  dan Zalim” serta mengamalkan “mulut Jahat”serta perkauman  yang suka menabur finah yang mengucar kacirkan keharmonian negara yang berbilang kaum.

Justeru itu, tidak hairanlah mengapa Sarawak telah menghalang kemasukan pemimpin mereka kenegeri itu disebabkan kesedaran  mereka bahawa tiada gunanya pemimpin yang datang dikalangan “Orang Jahat dan Zalim” yang akan memporak perandakan keharmonian.

Soal tiada l;agi demokrasi , itu hanyalah anggapan  dari “orang Jahat dan Zalim”yang masih tidak sedarkan diri kesalahan yang besar  mereka lakukan diatas orang Melayu di Pulau Pinang. Tiada  lagi dalam sejarah Malaysia penindasan dan kezaliman begini dilakukan.

Tiada istilah takut, tetapi lebih memikirkan kepada kerosakan yang bakal dilakukan oleh “orang Jahat dan Zalim”  ini terhadap Bumi, Warisan serta  rakyat di Sarawak. Kumpulan pemimpin DAP dikalangan “Orang Jahat dan Zalim” ini sememangnya patut dihalang masuk dimana mana negeri.

EXCO Kerajaan Negeri Pulau Pinang, Jagdeep Singh Deo, pula menerima ‘hukuman’ dilarang masuk ke negeri berkenaan.Seharusnya beliau sedar bahawa beliau juga adalah pemimpin yang tidak disukai oleh rakyat Malaysia,

Sikap masih tidak sedarkan diri dikanglan pemimpin DAP dilihat melalui kenyataan kenyataan yang mereka luahkan. Mereka menyembunyikan kesalahan yang amat besar dilakukan terhadap penindasan dan kezaliman kepada orang Melayu di Pulau Pinang.

Berpura pura m engakui kesal dan kecewa dengan tindakan yang diambil pihak berkuasa negeri, dan berpura pura  tidak mengetahui kesalahan DAP telah lakukan adalah sikap hipokrit dikalangan kepimpinan DAP dan mereka terus menyalahkan pihak kerajaan negeri dan pihak imigresen.

Alasan yang diberikan seorang pegawai imigresen pula, menurut Jagdeep yang juga Timbalan Pengerusi DAP Pulau Pinang, hanyalah sekadar mengikut arahan yang diberikan pihak berkuasa negeri tanpa didasari sebarang peruntukan undang-undang yang jelas.

“Apabila saya tanya beliau atas peruntukan undang-undang manakah beliau bertindak, beliau tidak dapat membekalkan saya dengan jawapan dan cuma mengulangi sahaja bahawa beliau hanya melaksanakan arahan pihak berkuasa negeri,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Wakil-wakil kerajaan Pulau Pinang yang lain yang telah dilarang masuk ke Sarawak ialah EXCO Kerajaan Pulau Pinang, iaitu Dr. Afif Bahardin dan Abdul Malik Kassim. Kedua-duanya daripada PKR.

Disini saya ingin memberitahu kepada pemimpin DAP bahawa rakyat Malaysia  telah melebelkan pemimpin DAP sebagai pemimpin dikalangan “ORANG JAHAT DAN ZALIM SERTA BERMULUT JAHAT” yang  mana  akan memecahkan keharmonian kaum serta melakukan kerosakan dibumi ini.

“Sarawak adalah sebahagian negara Malaysia, dan sebagai warganegara Malaysia, saya mempunyai hak di sisi undang-undang dan perlembagaan untuk masuk Sarawak,” tambah Jagdeep yang juga Adun Datuk Keramat.

Memang benar Sarawak adalah sebahagian dari Malaysia, Tetapi Sarawak menolak pemimpin DAP yang akan melakukan kerosakan di bumi Sarawak dan akan menghancurkan perpaduan di Sarawak serta menolak DAP sebagai sebuah parti Perkauman yang bakal melakukan kezaliman dan penindasan terhadap rakyat Sarawak bila berkuasa.

Pemangku Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Adenan Satem tidak takut dengan sistem demokrasi yang bersih dan adil dalam menghadapi tentangan pihak pembangkang di dalam pilihanraya negeri Sarawak Ke-11 pada 7 Mei nanti.

Tetapi Adenan Satem lebih mementingkan keselamatan Bumi Sarawak dan keharmonian  kaum dari ditindas dan dizalimi  oleh sikap DAP yang AMAT PERKAUMAN serta ZALIM.

“Justeru, rakyat Sarawak adalah diseru untuk bangkit dan mengubah pendirian dan memahami bahawa DAP adalah SEBUAH PARTI YANG AMAT ZALIM DAN MELAKUKAN PENINDASAN TERHADAP KAUM LAIN DAN MEROSAKKAN BUMI, WARISAN DAN MERAMPAS APA SAHAJA  JIKA MEREKA MENGINGINKANNYA, dan kepada semua rakan seperjuangan saya, teruskanlah kempen untuk MENOLAK DAP  Negeri Sarawak.

Advertisements
Image | This entry was posted in Penindas serta Bermulut Jahat” Masuk Sarawak and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to KM Sarawak Lindungi Rakyat Dari DAP Parti “Orang Jahat, Zalim, Penindas serta Bermulut Jahat” Masuk Sarawak

 1. Pingback: Sarawak bars DAP leaders from entering | Helen Ang

 2. Helen Ang says:

  Pls contact me @ 013-224 0985

  Kindly do not publish this comment.

  • Qalam Qabut says:

   He’s the same kind like you, ya? Heh heh heh… Shoot down the DAP, Helen. I’m with you. But right now I’m busy Selamatkan Malaysia from Najib

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s