Bukankah DAP Gunakan Kaedah Israel dalam Pengusiran – Air Mata Darah Tiada Guna Lagi


Oleh rmf

Dulu ramai yang tertarik dengan fahaman sosialis yang diasaskan oleh Karl Marx dan Friedrich Engels, sekalipun mereka berteori bahawa agama itu adalah candu yang boleh merosakkan kehidupan manusia.

Daripada teori mereka lahirlah fahaman komunisme yang menganjurkan keadilan sosial dan ekonomi sama rata untuk semua manusia. Sosialis yang diamalkan oleh DAP kini sedang menular dikalangan orang orang Melayu, Nilai nilai kesamarataan itu  dapat dilihat melalui tuntutan IFC, Siqiu yang mana  mendapat sokongan padu daripada PAS serta pengikut Melayu PKR

Tiada banyak bezanya diantara Sosialis dan juga Liberal yang dibawa  daripada barat , Bangkit pula demokrasi, kebebasan dan hak asasi. Apa bezanya fahaman komunisme yang menentang agama dengan fahaman kebebasan bawaan Amerika dan Yahudi ini turut mengizinkan seks sejenis? Tidakkah fahaman yang dieksport dari Amerika dan Yahudi  ini juga menghancurkan institusi agama?

Semua yang tersebut diatas adalah merupakan  fahaman yang dibawa oleh DAP sejak berkurun lamanya. Dasar dasar komunisme dalam ideologinya  amat jelas dipersembahkan kepada rakyat. Namun apa yang hidangkan kepada rakyat adalah kebaikan mereka yang sedikit tetapi dihebahkan dengan menggunakan kaedah serangan media  sebagaimana dilakukan oleh yahudi.

UMNO yang mana terdiri daripada orang Melayu Islam amat meyedari hal ini, berusaha membawa  rakan seagama agar tidak terpengaruh dengan tipu daya yang disembunyikan DAP. Pada kebanyakan penyokong PAS dan PKR hanya menggunakan logical untuk mematahkan serangan , akan tetapi dari sudut ideology serta perjuangan yang tersembunyi mereka hanya mangsa kepada DAP.

Mari kita lihat ,PAS yang dikatakan menobatkan perjuangan Islam, apakah semua pemimpin PAS terlalu bodoh tidak nampak semua ini. Mereka semua hanyalah “Kambing Hitam” yang digunakan untuk disembelih oleh Kedua Ideologi ini  demi mencapai hasrat kuasa yang menjadi idaman mereka.

Apa kah yang telah berlaku pada PAS setelah bersama DAP- PAS hanya kini terpaksa dan dipaksa mengikut telunjuk DAP dalam apa yang berkaitan kehendak agama  yang diimpikan PAS, senyap seribu bahasa apabila hudud jadi taruhan dan PAS dihancurkan melalui “pecah dan perintah” sehingga wujudnya PAN.

Fakta yang jelas sekali apabila kita acap kali diperdengarkan oleh  ceramah yang dianjurkan oleh Pakatan terutama diucapkan oleh Anwar Ibrahim,Mohd Sabu, Zulkefly, pernahkah mereka ini berbicara dalam soal Islam? Jawapannya TIDAK, tetapi  modalnya untuk ucapan ialah bab bab yang melibatkan keuntungan dan kelebihan dalam ekonomi sebagai satu penawaran kepada rakyat.

Kejayaan masyarakat dan individu tidak lagi dilihat dari segi pegangan agamanya, tetapi kekuatan ekonominya. Apabila mencapai tahap ekonomi yang dihajati, mereka menuntut pula kebebasan yang dalam beberapa hal sangat bertentangan dengan ajaran agama.

Inilah agama baru yang turut diimport ke Malaysia oleh badan-badan dakyah yang menyamar atas nama pelbagai NGO yang sebilangan besar hanya mempunyai beberapa kerat ahli. Malangnya suara mereka sangat mendapat tempat di media. Turut menyokong penyebaran agama baru ini ialah tokoh-tokoh politik yang dilahirkan beragama Islam dan mendakwa berjuang untuk Islam.

DAP dalam usaha untuk menguatkan cengkaman terhadap orang Melayu, pada kebanyakan derma mereka akan menjurus kepada orang tua, Surau, Tahfiz kerana mereka faham , orang Melayu akan terpikat dengans umbangan sedemikian dan akan mengagongkan sumbangan tersebut.

Dengan cara ini kepercayaan sokongan akan terus didapati daripada Melayu PKR dan DAP dan PAS.Jika kita imbas semula bagaimana sumbang kepada TahFiz diwar warkan sebagai sumbangan yang tidak pernah dilakukan oleh UMNO/BN. Ini cata prop[agenda yang dilakukan untuk memusnahkan Melayu.

Kini Pulau Pinang menjadi saksi, kekejaman dan kezaliman yang dilakukan oleh DAP bukan sekadar kata, tetapi kekejamannya adalah sama apa yang dilakukan oleh Isreal terhadap Palestin. KIni dilakukan terhadap Melau Pulau Pinang dengan kaedah  “pecah dan Perintah”yang mana  kaum yang majoriti akan bertukar menjadi minoriti.

Rakyat Pulau Pinang harus sedar bahawa menukar kerajaan  itu bukan semudah menukar baju dibadan. Menukar kerajaan itu bererti kita hanya ada satu pilihan.. Dijajah atau menerima kemajuan. Jika dijajah maka jadilah kita sebagai hamba tebusan yang tiada maruah dan nilai sebagai saorang warganegara  yang merdeka.

Kini masyarakat Melayu Pulau Pinang hanya mampu untuk mengkangkat sepanduk bantahan, Jerit tanggis dilihat sebagai tangisan saorang hamba kepada tuannya  yang meminta belas kasihan agar dikasihani, 27 buah perkampungan Melayu dan Warung yang dulunya berpuluh tahun tersergam  tanpa ada gangguan, kini menyembah bumi.

Ranung lah, menanngislah sepuasnya, sekali melakukan kesilapan  dalam membina kepercayaan kepada pemerintah, kesombongan itu ada balasannya. Kekufuran nikmat itu lagi dasyat hukumannya. DAP tetap sebagai sebuah parti yang berfahaman sosialis terus akan menindas rakyat dalam kepelbagaian cara sebagaimana yang berlaku di Israel.

Advertisements
Image | This entry was posted in BukanKah DAP Gunakan Kaedah Israel dalam Pengusiran - Air Mata Darah Tiada Guna Lagi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bukankah DAP Gunakan Kaedah Israel dalam Pengusiran – Air Mata Darah Tiada Guna Lagi

  1. padiyappa says:

    Salam…

    Mohon bertukar link..

    http://suaramelayubaru.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s