Hubungan DAP Israel Wujud ????


Oleh rmf

DAP telah berkali-kali menolak fitnah itu di samping menafikan dakwaan kononnya Razali pernah menyandang jawatan dalam parti, sama ada di Ibu Pejabat DAP Kebangsaan atau di pejabat DAP Pulau Pinang.-Roket kini.

Dalam respon yang diberikan oleh DAP berikutan hal ini, DAP juga dikatakan akan mengambil tindakan saman ke atas mana mana pemimpin politik yang dikatakan memfitnah DAP dalam isu tersebut. Tindakan undang undang akan diambil untuk menutup kebenaran atau sebaliknya

Harus diingatkan bahawa  pembangkang sekarang sudah kehabisan peluru untuk menyerang Barisan Nasional yang mana setiap isu yang berbangkit sudahpun dijawab. Walaupun kita tahu sememangnya sikap pembangkang mengitar semula isu lama untuk menarik perhatian.

Sebaik semua pemimpin politik termasuk Pakatan mesti mengambil iktibar betapa mereka tidak boleh mengitar semula pembohongan, kemudian melepaskan diri dari dakwaan paling tidak munasabah itu yang dilemparkan terhadap kerajaan dan juga UMNO.

Sekarang pembangkang berhadapan dengan isu yang MAHA BESAR yang mana  melibatkan kehancuran negara jika benar dakwaan yang telah dibuat oleh Mohamed Razali. Selanjutnya

Advertisements
Image | This entry was posted in Hubungan DAP Israel Wujud ???? and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s