Tren Tambahan ke Utara Dilancarkan Dengan Promosi Diskaun Hebat


Oleh rmf

Pengerusi SPAD, Tan Sri Syed Hamid Albar merasmikan Perkhidmatan Tren Tambahan ETS Platinum dan aplikasi dalam telefon pintar KTMB Mob Tiket untuk pembelian atas talian (online).Majlis yang berlangsungkan di KL Sentral itu turut menyaksikan satu detik sejarah tercipta dalam perkhidmatan keratapi.

Pengenalan tren tambahan ini telah memberi peluang kepada pengguna bagi laluan dari KL Sentral ke Butterworth atau KL Sentral ke Bukit Mertajam atau KL Sentral ke Nibong Tebal.

Sebagaimana biasa, perlancaran tren baru ini diberikan kadar potongan diskaun yang menarik bagi memperkenalkan dan sebagai promosi hebat kepada pengguna tren.

Tawran diskaun sebanyak 25% diberikan untuk pembelian tiket dari KL bermula dari tarikh 14 hingga 31 Januari 2016 dan perjalanan kembali ke Kuala Lumpur untuk tiket bertarikh pada 18 hingga 31 Januari.

Tawaran promosi ini boleh dirujuk pada makluman seperti di bawah :

Sebagai langkah memperkukuhkan  dan lelajncaran perjalanan  tren ETS dan tawaran diskaun yang diberikan kepada pengguna, Tan Sri Syed turut melancarkan aplikasi KTM MOB Ticket pembelian tiket secara atas talian.

KTMB Mob Ticket ini boleh digunakan untuk pembelian tiket atas talian bagi perkhidmatan KTM Intercity dan ETS. Perkara yang harus anda lakukan ialah dengan memuat tutun aplikasi atas talian dengan menggunakan  aplikasi Google Play and Apple Store di telefon pintar anda.Atas kata kunci carian “KTMB MOB Ticket”

Tindakan SPAD ini dilihat cukup memberi impak yang positif kepada mutu perkhidmatan awam dikala pengguna iaitu rakyat begitu dahagakan tranformasi disetiap cabang perkhidmatan awam.

Oleh itu SPAD dengan cemerlangnya terus melakukan penambahbaikan sistem pengangkutan awam untuk memberikan keselesaan kepada semua pengguna disamping  melaksanakan amanah yang diberikan agar menjadikan sistem pengabgkutan awam sehebat dan sebaris perkhidmatan  yang digunakan oleh  negara maju.

Advertisements
Image | This entry was posted in Tren Tambahan Dilancarkan ke Utara Dengan Promosi Diskaun Hebat and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s