Pandangan Pendakwah Bebas Wan Ji Salah -DAP Tetap Parti Perkauman Dan Anti Islam


Oleh rmf

wan ji

Manipulasi sentimen agama yang didalangi propaganda UMNO BN terhadap DAP antara punca parti pembangkang itu dipandang serong dalam kalangan masyarakat Melayu-Islam termasuk fitnah isu Israel.- Roketkini 7 Januari 2016

Saya ingin menjawab  diantara dakwaan yang dibuat oleh pendakwah bebas Ean Ji Wan Husein yang mengatakan bahawa setiap apa yang diperkatakan mengenai DAP adalah fitnah dan hasutan terhadap sikap mereka anti Islam dan mengamalkan perkauman.

Secara dasarnya saya melabelkan pendakwah bebas ini adalah saorang yang hanya melihat pada sudut kulit  ideologi yang tersurat yang dibentangkan oleh DAP semata mata,

Beliau tidak sama sekali mengimbau kejadian yang telah berlaku dimana pemerintahan DAP dalam mentadbir pemerintahannya telah melakukan kezaliman dan penindasan terhadap kaum lain untuk mengekalkan kuasa.

Cuba saudara buka mata dan minda apa yang telah berlaku di Pulau Pinang yang mana pengusiran terhadap kaum lain dilakukan secara terangan dan terancang, Setakat ini melalui kejadian yang telah berlaku sebanyak 26 buah kampung telah dihapuskan oleh DAP di Pulau Pinang.

Artikel saya seterusnya

Advertisements
Image | This entry was posted in Pandangan Pendakwah Bebas Wan Ji Salah -DAP Tetap Parti Perkauman Dan Anti Islam and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s