Pengakuan Saiffudin Nasation ” KETUM adalah saorang Gay” – Raja Azman Petra


Oleh rmf

KETUM mengamok sakan apabila dirinya adalah pengamal nepotisme. Secara jelasnya KETUM cuba berbohong kepada dunia bahawa dia adalah saorang pemimpin yang menolak amalan kronisme dan nepotisme . Beliau mahu dilabelkan sebagai pemimpin yang bersih dari segala galanya, tak perlu “disamak” dengan air tanah. Isu pengakuan GAY oleh Saiffudin terhadap KETUM adalah satu isu yang berat. Saiffudim mesti memberikan penjelasan sebagaiman diminta oleh  Raja Azman Petra.

Bagi penyokong PKR KETUM ini adalah satu makhluk yang amat suci bersih dan bercahaya walaupun dimukanya terdapat “karat-karat” yang tidak boleh dihilangkan dengan pengampunan jika manusia diseluruh umat islam tidak mengampunkan.

Besar sangatkah kesalahan KETUM sehingga saya menulis sedemikian?Jawapan saya ialah sememangnya masalah KETUM amat besar setelah dia melalui organisasi FFF (Foundation for future) bersetuju mengiktiraf Israel sebagai sebuah negara yang sah didalam Deklarasi  yang dinamakan The Annapolis Summit bertarikh 27 November 2007 dimana menngiktiraf  bahawa Al Aqsa itu sebahagian dari wilayah penguasaan Israel.

Darah umat islam mengalir setiap hari susulan pengiktirafan ini, Israel bebas melakukan apa juga bencana untuk rakyat Palestine. PKR adalah pimpinan KETUM adalah sebahagian daripada penyokong  Israel yang bersetuju setiap tindakan KETUM didalam agendanya yang berpaksikan barat .

Argghh!! semua itu adalah pembohongan BN / UMNO hanya itu sahaja yang mampu diperkatakan oleh penyokong yahudi Israel didalam PKR yang diketuai oleh KETUM. Hakikatnya  sejarah tetap terukir dengan deklarasi tersebut. Perkara ini mereka tidak dapat menolaknya. Hakikat kedua penyokong PKR adalah penyokong agenda zionis Yahudi Israel yang mana semua orang tahu penglibatan KETUM didalamnya

Isu lain pula ialah pendedahan Raja Azman anak kepada Raja Petra Kamaruddin mengenai kenyataan yang dikeluarkan oleh Saiffudin Nasation yang mana merngakui bahawa KETUM adalah sememangnya saorang”Gay” – Desakan yang dibuat oleh ahli PKR sendiri agar Saiffudin Nasation  memperjelaskan  kenyataan yang dibuat oleh nya.

 

Raja Azman anak kepada blogger terkenal, Raja Petra Raja Kamaruddin yang kini menetap di United Kingdom mendakwa Setiausaha Agung PKR, Datuk Saifuddin Nasution Ismail pernah memberitahu bapanya (Raja Petra) secara terbuka bahawa dia tahu Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah seorang gay.

“Macai tidak bergaji tidak perlu membuat fitnah kerana ini adalah urusan Saifuddin sendiri untuk menafikan sekaras-kerasnya berita ini dan menyaman malu saya, seandainya berita ini fitnah semata-mata.

“Rakaman suara itu, Insya Allah akan sampai ke Malaysia dan selamat berada di dalam tangan Khalid Ibrahim dalam beberapa hari lagi,” kenyataan Raja Azman dipetik.

Posting Raja Azman itu dibuat pada 9 Ogos, iaitu pada tarikh yang sama Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dipecat keahlian PKR.

Pendedahan Raja Azman itu telah menimbulkan kejutan kepada Facebooker Archidea Cronixx, Ah Lis At Tontowi, dan R Ed Mikael, lantas mereka menggesa Saiffudin tampil untuk membuat penjelasan.

aidc

Advertisements
This entry was posted in Pengakuan Saiffudin Nasation " KETUM adalah saorang Gay" - Raja Azman Petra and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s