Francis Yeoh: Akan datang di suatu hari nanti semua tanah di Malaysia akan menjadi hakmilik Cina


oleh rmf

Sebagaimana post saya di Facebook dengan menyatakan “Cukup=Cukup lah kerajaan Melayan YTL- Banyak lagi orang Melayu yang harus dilayan, kerana kalau diikutkan prinsip dan agenda cina sememangnya mereka akan berusaha mengusai segalanya di Malaysia.

Cerita IPP telah lama saya siarkan didalam blog saya, megisahkan siapakah dalang disebalik kegagalan Bakun dan konspirasi apakah yang telah dilakukan untuk memberikan ruang kepada IPP ditubuhkan. Semua ini berlaku dizaman Anwar Ibrahimm.

Berikut adalah kisah sebenar syarikat YTL.saya akan ceritakan dari A-Z.Menteri Kewangan ketika itu,Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah orang yang mengarahkan TNB supaya membeli letrik yang dijana pada harga mahal oleh YTL kepunyaan Tan Sri Francis Yeoh.Motivasi Anwar adalah supaya IPP Realmild/MRCB yang dikuasai oleh kroninya akan dapat harga lebih mahal maka diarah TNB naikkan harga belian kepada YTL dulu.

Difahamkan bahawa bukti berupa surat itu masih ada di pejabat Menteri Kewangan dan TNB.Yang menariknya,ada komentar dalam blog tersebut mendedahkan Francis Yeoh adalah seorang bisexual.

Mungkin sekarang dia mencerminkan imej sebagai seorang evangelis atau born again Christian dan penyumbang besar kepada misionari Kristian tapi mungkin itu hanya permainan PR.

Blog tersebut juga mendedahkan Francis Yeoh pernah mengadakan satu parti tahun baru di di tingkat rooftop Lot 10 sebaik saja dia ambbilalih Taiping Con.Parti itu mengumpul gay dari Malaysia dan Singapura.Malah komentar blog tersebut memberitahu bahawa Francis Yeoh memiliki serangkaian Nepalian jambu sebagai pengawal pengiring beliau.

Ini juga berkait dengan hubungan rapat Francis Yeoh dengan Anwar Ibrahim ketika itu dia hanya kontraktor.Lesen IPP diberi kepada Francis Yeoh ketika Anwar Ibrahim menjadi Menteri Kewangan.

Campurkan satu dengan satu dengan satu,jadilah threesome.Jangan hairan Francis Yeoh yang sanggup lakukan apa saja terutama menggunakan jalan belakang untuk dapatkan projek dan lesen secara monopoli.Beliau dikatakan banyak mempergunakan nama-nama Melayu (alibaba) untuk memperolehi kontrak-kontrak besar kerajaan.

Contohnya Perak Anjung (semua Pengarah Melayu) tapi membolot semua pasir di Perak.Lesen tersebbut dikeluarkan oleh Anwar sebagai Menteri Kewangan. Lain sekali Francis dengan bapanya Dato Yeoh Tiong Lai.

Dato Yeoh memulakan perniagaan lori pasir dengan 3 buah lori pada 1955 dengan kakitangan seramai 3 orang.Dia merupakan seorang yang baik dan merendah diri.Lain sekali Francis Yeoh yang memunyai kaitan dengan kumpulan kongsi gelap.Pegawai khas Francis Yeoh,Dato’ Colin merupakan pegawai yang mengawal dan menjadi penghubung antara Francis Yeoh dengan kumpulan kongsi gelap seluruh KL.

Suatu rahsia yang sudah terbuka,francis Yeoh pernah memberitahu sahabat karib beliau Jackie Chan (aktor dunia) bahawa ; “Akan datang di suatu hari nanti semua tanah di Malaysia akan menjadi hakmilik Cina dan kita akan membantu rakyat Cina di Malaysia & China”.

TAK PERCAYA ???
 
TANYA BALIK ANWAR IBRAHIM !!!
 
Advertisements
This entry was posted in Francis Yeoh: Akan datang di suatu hari nanti semua tanah di Malaysia akan menjadi hakmilik Cina and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s