Subhanallah -Bumi Akan Terhenti Berputar – Jika


Oleh rmf

Menurut kajian sains oleh 15 Universiti dibarat mendapati, apabila terhentinya umat islam didunia ini bertawar maka akan terhentilah putaran bumi ini. Mengapa? Teruskan pembacaan anda..

New York Times menulis: “Sekiranya orang-orang Islam berhenti melaksanakan tawaf ataupun solat di muka bumi ini, nescaya akan berhentilah putaran bumi kita ini, kerana pusingan dari super conductor yang berpusat di Hajar Aswad, tidak lagi memancarkan gelombang electromagnetic.

Menurut hasil penelitian dari 15 University : Menunjukkan Hajar Aswad adalah batu meteor yang mempunyai kadar logam yang sangat tinggi, aitu 23.000 kali dari baja yang ada.Beberapa astronout yang di angkasa melihat suatu sinar yang teramat terang memancar dari bumi dan setelah diteliti ternyata ia bersumber dari Baitullah atau Kaa’bah,Mekah.

Super conductor itu adalah Hajar Aswad, yang berfungsi bagai microphone yang sedang menyiarkan dan dimana jaraknya mencapai ribuan million jangkauan siarannya”.

Prof Lawrence E Yoseph – Fl Whiple menulis: “Sungguh kita berhutang besar kpd orang Islam, Solat, Tawaf dan tepat waktu menjaga super conductor itu.” Subhanallah, Alhamdulillah, Laa Illahaillallah, Allahu Akbar.

Betapa bergetar hati kita melihat dahsyatnya gerakan Tawaf Haji dan Umrah terhadap kehidupan di muka bumi ini..

Sekarang anda mempunyai 2 pilihan. i) Biarkan super info berada di page ini supaya orang lain tidak membaca. ii) menyebarkan kepada kawan yang lain dengan klik ‘fowardkan’ supaya orang lain dapat ikut terinpirasi “Subhanallah“

Advertisements
This entry was posted in Subhanallah -Bumi Akan Terhenti Berputar - Jika and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Subhanallah -Bumi Akan Terhenti Berputar – Jika

  1. tobeng says:

    Hoax aje ni der..jangan mudah teruja dengan ‘penemuan2 sains’ terbaru kononnya itulah..inilah yg ‘menaikkan Islam’.Artikel ni main petik nama prof mat saleh mana entah..ny timelah,nasalah kita terus percaya.Sekurang2nya ceklah sumber dari mana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s