FAKTA!!!: Kenapa ANWAR IBRAHIM WAJIB diTENTANG habis habisan


Oleh rmf

Sesiapa yang membaca tentang sejarah kejatuhan  Suharto di Indonesia , anda akan dapat merasakan bahawa  kerja kerja kotor ini telah dijalankan oleh seorang Makhluk yang bernama Wolfowitz  yang mana merupakan seorang perancang didalam  proses kehancuran Indonesia.

Lapuran oleh media Barat ini jelas membuktikan rangkaian hubungan Anwar dengan Yahudi, termasuk Wolfowitz. Seluruh dunia tahu Wolfowitz, bekas Duta Besar Amerika ke Indonesia dizaman kejatuhan Suharto dan kehancuran Indonesia, adalah akitek peperangan dan penaklukan terhadap Iraq dan Afghanistan! Ditangan Wolfowitz, mengalir darah umat Islam yang dizalimi dan dianiaya.

Kepada semua RAKAN SAHABAT CYBERTROOPER PRO KERAJAAN  dan RAKYAT MALAYSIA terutama yang BERAGAMA ISLAM yang amat saya sanjungi, Pada kali ini Post saya  memaparkan pautan pautan didalam simpanan  saya untuk disimpan bersama dan dijadikan bukti  penglibatan Anwar Ibrahim untuk menghancurkan Kesatuan Ummat Islam di Malaysia. (AMBIL PAUTAN DAN SIMPAN)

Tujuan saya berbuat demikian adalah kerana, saya amat meyedari bahawa tipu muslihat Agenda yahudi kian  menular dikalangan yang “Buta maklumat”– Pautan yang saya sertakan ini tiada kaitan dengan kerajaan Malaysia malahan ianya pengakuan rakan proksi beliau di luar negara. BIAR RAKYAT MALAYSIA SEMUA TAHU KEBENARANNYA

Semua orang UMNO dan rakyat Malaysia tahu bahawa pendirian kita amat jelas mengenai Anwar Ibrahim ” Kita membenci  Anwar bukan kerana namanya Anwar Ibrahim, Kita membenci Anwar bukan kerana  dia Ketua Umum PKR, Kita membenci Anwar Ibrahim  bukan kerana  Liwatnya Kita membenci Anwar Ibrahim bukan kerana  dia mulut celupar TETAPI:-

“Kita membenci Anwar Ibrahim adalah kerana ditangannya telah bergelumang darah Umat Islam di Palestin, Ditangan nya  telah ada  simbol keangkuhan yahudi Israel yang akan merobek kedaulatan Negara ini, ditangannya juga telah ada retak pemusnahan kesatuan Umat Islam didalam negara ini.”

Saya berkata demikian adalah berdasarklan bukti yang saya ada, bukti dokumentasi, bukti video dan lain lan artikel pengenainya. Sehingga  kini tiada penafian yang dibuat oleh Anwar  yang mana dibongkar oleh Steve Clemons dan tiada apa juga saman terhadap penulis  tersebut mengenai pembongkaran penglibatan Anwar

Penglibatan Anwar dapat dilihat didalam tulisan Steve didalam The Washington Note dengan begitu jelas sekali. Klik disini  untuk melihat penglibatan tersebut-

Ingat Semua!! Ditangan Anwar Darah Umat Islam dikorbankan!!

Sesiapa yang membaca tentang sejarah kejatuhan  Suharto di Indonesia , anda akan dapat merasakan bahawa  kerja kerja kotor ini telah dijalankan oleh seorang Makhluk yang bernama Wolfowitz  yang mana merupakan seorang perancang didalam  proses kehancuran Indonesia.

Lapuran oleh media Barat ini jelas membuktikan rangkaian hubungan Anwar dengan Yahudi, termasuk Wolfowitz. Seluruh dunia tahu Wolfowitz, bekas Duta Besar Amerika ke Indonesia dizaman kejatuhan Suharto dan kehancuran Indonesia, adalah akitek peperangan dan penaklukan terhadap Iraq dan Afghanistan! Ditangan Wolfowitz, mengalir darah umat Islam yang dizalimi dan dianiaya.

Selepas kejatuhan Anwar daripada jawatan Timbalan Perdana Menteri akibat di pecat oleh Tun Dr Mahathir berikutan salah laku dan rasuah, dimasa ini lah sokongan yang telah diberikan oleh Wolfowitz amat tinggi sekali sehingga  Anwar dilantik sebagai Pensyarah di John Hopkins University, Pengerusi International Foundation For The Future (IFFF) dan banyak lagi jawatan jawatan yang telah dinobatkan kepada Anwar.

Kini Anwar telah kecundang didalam kariernya akibat dari hukuman  kuasa Allah yang ingin menunjukkan kepada kita semua apa yang telah dilakukan oleh beliau terhadap orang lain. selama  ini setiap butiran  berita yang melibatkan PKR dan juga Anwar  dikatakan satu pembohongan belaka. Kini setiap butiran maklumat  telah dikeluarkan oleh mulutnya sendiri bukan daripada mulut pihak ketiga.

Apapun, tembelang dan kelentong Anwar makin terbongkar. . Videoklip ini adalah petikan lapuran siasatan oleh sebuah media televisyen Britain, Channel 4 News yang menyiasat skandal bapak Yahudi, Paul Wolfowitz dan girlfriendnya Shaha Riza dan Anwar yang mengegarkan Bank Dunia! Sehingga menyebabkan Paul Wolfowitz dipecat daripada jawatan Presiden Bank Dunia!

 Untuk kekuatan maklumat daripada Video tersebut saya susulkan lagi maklumat yang diambil dari Christopher Badeaux, New Ledger  didalam hal scandal Bank dunia yang melibatkan Anwar Ibrahim dan juga Wolfwitz dan juga pautan  dari sebuah laman blog tempatan  untuk kita menilai kebenarannya.

Suka saya nyatakan kepada semua hamba abdi anwar ibrahim, diantara berjuta ayat dan perkataan yang mengaitkan isu isu Anwar Ibrahim didalam muka bumi ini, tiadak ada kah saty perkataan yang mempunyai kebenaran- adakah semuanya di taja oleh UMNO?

Sedarlah bahawa ditangan Anwar dan  Wolfwitz ini mengalirnya darah darah umat Islam yang tidak berdosa akibat daripada tindakan mereka didalam banyak siri penjajahan alaf baru yang ditaja oleh yahudi di Negara Negara Telok.

Government Accountability Project (GAP) atau Projek Kebertanggungjawaban Kerajaan, sebuah badan yang bertanggungjawab menjaga akauntabiliti pentadbiran kerajaan di AS bertajuk “The Foundation for the Future: What FOIA Documents Reveal” pada Julai 2010 menyerlahkan peranan Anwar Ibrahim sebagai tali barut Presiden Bush mulai 2006-2007 yang tidak dapat disangkal lagi.

Apa juga penafian yang dibuat oleh Hamba Abdi PKR yahudi laknatullah ini , kebenaran akan berpihak dengan Izin Allah , Allah pastinya akan membuka  ruang ruang kesilapan sebagaimana yang sedang dilakukan oleh Anwar sekarang. Sedarlah Anwar sedang dihukum oleh  hukuman Allah akibata daripada pengaduan  Umat Islam kepada Allah susulan  penrsekongkoaln nya bersama Israel.

Maklumat yang dikeluarkan oleh Jabatan Negara membuktikan FFF merupakan agenda kebebasan (freedom agenda) pentadbiran Bush untuk Timur Tengah antara 2005 dan 2008.

Pasca Perang Iraq yang diarkitek oleh Paul Wolfowitz, Timbalan Setiausaha Pertahanan AS, bertemakan ‘perubahan regim’ (regime change), Presiden Bush dan Naib Presidennya, Dick Cheney mula bercakap tentang ‘demokrasi’ dan ‘Freedom’ di Iraq dan Timur Tengah.

Slogan ‘perubahan regim’, ‘demokrasi’ dan ‘freedom’ yang diucapkan Presiden Bush sebenarnya datang dari Wolfowitz dan teman wanitanya, Shaha Ali Riza. Kini perkataan rejim dan kebebasan itu juga yang digunakan oleh Anwar dan PKR didalam  politik mereka untuk memperlihatkan kekejaman kerajaan sedia ada.

Shaha Ali Riza bercakap tentang tiga nama jawatankuasa yang dicadangkan iaitu, Rahma Bourqia dari Maghribi, Bakhtiar Amin dari Iraq, dan Anwar Ibrahim dari Malaysia. Mereka semua telah dihubungi dan bersedia untuk berkhidmat

Akibat daripada kesetiaan Anwar kepada Yahudi Israel maka pada 2 Februari 2006, Jabatan Negara AS turut mendedahkan dokumen pelantikan Anwar sebagai Jawatankuasa Pemilih Ahli Lembaga Pengarah FFF. dengan rasminya.

Sekarang amat jelas bahawa ditangan Anwar lah telah mengiktiraf Israel sebagai Negara yang sah, ditangan Anwar juga lah darah Palestin dikorbankan demi kesinambungan cita citanya untuk mendapat sokongan  menjawat jawatan Perdana Menteri. Ditangan Anwar juga lah  Israel diktiraf,

Sebagai umat Islam Anwar seharusnya mendapat hukuman daripada Allah untuk kita jadikan iktibar akibar kerakusannya  memperjudikan nyawa umat islam didalam negara ini  dengan apa yang telah dia lakukan bersama Yahudi dan Israel.

http://www.thewashingtonnote.com/archives/002540.php

http://www.mfa.gov.il/MFA/History/Modern+History/Historic+Events/The+Annapolis+Conference+27-Nov-2007.htm

http://www.moonofalabama.org/2007/04/wolfowitz_cia_l.html

http://www.jcpa.org/JCPA/Templates/ShowPage.asp?DRIT=3&DBID=1&LNGID=1&TMID=111&FID=253&PID=0&IID=1639&TTL=Malaysia%3A_Anti-Semitism_without_Jews

http://bmena.state.gov/69104.htm

http://www.jhu.edu/~gazette/2005/04apr05/04deputy.html

http://www.larouchepub.com/eiw/public/2005/2005_10-19/2005_10-19/2005-17/pdf/60-62_17_int.pdf

http://www.nytimes.com/1998/11/16/world/albright-visits-with-wife-of-dissident-in-malaysia.html

http://www.wsws.org/articles/2000/sep2000/mal-s05.shtml

http://www.anwaraidc.com/2010/07/surat-anwar-ibrahim-kepada-presiden-obama-tuntut-dana-demokrasi-timur-tengah.html

http://carl-88.blogspot.com/2009/04/anwar-kawal-akaun-rm3b-pendedahan-bekas.html

 http://www.whistleblower.org/storage/documents/FoundationfortheFuture.pdf

http://www.ned.org/where-we-work/asia/malaysia

http://www.ndi.org/malaysia

http://www.rand.org/pubs/monographs/2007/RAND_MG574.pdf

http://emsnews.wordpress.com/2010/07/12/anwar-ibrahim-made-his-own-bad-choices-during-dc-visit/

http://www.wmd.org/sites/default/files/fourthAssemblyReport.pdf

http://newasiarepublic.com/?p=17060#

http://www.huffingtonpost.com/evan-wolfson/al-gore-endorses-the-free_b_82913.html

http://agonist.org/mboz/20080813/paul_wolfowitz_the_ultimate_bad_penny

Posted on February 16, 2012 by rmf7 |

Advertisements
This entry was posted in FAKTA!!!: Kenapa ANWAR IBRAHIM WAJIB diTENTANG habis habisan and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s