Monthly Archives: June 2009

Tidur lain-lain,Mimpi tetap sama

oleh rmf 1. Sejak kegagalan penubuhan Kerajaan perpaduan diantara PAS dan UNMO/BN banyak komen komen dan padangan diterima yang boleh digunapakai dan pandangan kekecewaan bangsa melayu terhadap keputusan yang diambil oleh PAS.

Posted in Mimpi tetap sama, Tidur lain-lain | Tagged , , , , , , , , | 1 Comment

Gambar seribu makna

Oleh rmf Gambar diambil: Pewaris Melayu 1. Apa lagi yang kita ingin kan dari perjuangan PAS, PKR . Untuk menyatukan bangsa pun ditolak, Adakah untuk menyatukan bangsa ini tidak ada didalam 30 juz Al-Quran sebagaimana yang mereka war-warkan sebagai panduan … Continue reading

Posted in Gambar Seribu Makna | Tagged , , , , , | 1 Comment

Bersediakah Pemuda UMNO?

oleh rmf 1. Cawangan dan bahagian membentuk satu generasi pelapis atau sayap kepada kesinambungan UMNO  untuk menerajui barisan kepimpinan akandatang, Saf ini juga bertanggungjawab untuk menimba segala ilmu perjuangan didalam arena politik. Persoalannya disini sudahkah Pemuda UMNO sebagai sayap bersedia … Continue reading

Posted in Bersediakah Pemuda UMNO? | Tagged , , , , , | Leave a comment

6 subjek teras perlu KEKAL

oleh rmf “Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, keputusan muktamad untuk mengurangkan bilangan subjek teras dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) daripada enam kepada empat subjek akan diumumkan pada waktu terdekat ini.

Posted in 6 Subjek Teras perlu KEKAL | Tagged , , , | Leave a comment

Bangganya Diaaa……..

oleh rmf Sumber : Klik disni 1. Bangganya dia… itu lah ungkapan yang aku nak bagi kat si mamat Lekir ni.. atau dalam blog diorang kata Otai lekir. Pada aku la pulak dia merupakan seorang yang tidak tahu mengenal apa … Continue reading

Posted in Bangganyaa.. Diaaaa.... | Tagged , , , , , , , | 1 Comment

Perjuangan Belum Selesai

oleh rmf Perjuangan Belum Selesai

Posted in Perjuangan Belum Selesai | Tagged , , , , , | 1 Comment